Bootcamp

Zaterdag om 10:00 uur
 

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is een outdoor fitness-training in groepsverband voor zowel beginners als gevorderden. Onder begeleiding van een professionele sportinstructeurs van Sportinstituut Tom van der Kolk ga zowel je conditie als je kracht in zeer korte tijd verbeteren.

We passen een breed scala aan oefeningen en trainingsmethodieken toe. Zo brengen we de deelnemers in korte tijd weer in conditie. Wat we doen? Trainen in de natuur: opdrukken, buikspieren trainen, kruipen, rennen tegen de heuvels op, hangen aan bomen met van alles en nog wat. En soms ook: slepen, trekken, duwen, tillen van attributen zoals tractor- en of autobanden. We maken gebruik van allerlei natuurlijke buitenspullen.

Samen met je teamgenoten ga je estafette-, duo-, trio- en quartettraining beoefenen.
Anders gezegd, één uur lang lekker conditioneel en fysiek stuk gaan met als resultaat vetverbranding, conditie-opbouw en sterkere spieren.

Ieders lichaam is verschillend en heeft een eigen niveau. Ben je jong, oud, te zwaar, herstellend van een blessure, beginnend of juist zeer ervaren sporter? Bij het buiten sporten op de Groene Voet maakt dit niet uit. Voor ieder niveau hebben wij een geschikte trainingsgroep.

Na een uurtje lekker te hebben gesport, sluiten we de training af bij Sportinstituut Tom van der Kolk. Neem een douche en geniet daarna in onze gezellige ontvangtsruimte van een kop koffie/thee of een glas jus d'orange.

Sta op uit je stoel en meld je nu aan. Wij beloven je dat je er geen spijt van zult hebben!