VACATURE: Pedagogisch medewerker

Kom bij ons werken in Daalmeer-Alkmaar!!
De vaste werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag. Ben jij een energieke pedagogisch medewerker en klaar om een andere uitdaging aan te gaan?

Kom dan bij ons!

Over ons
Wij zijn een klein kinderdagverblijf en hebben plek voor maximaal 15 kinderen. Vaak zijn het er 12. We zijn veel buiten, in ons aangrenzende speelplaats of kunnen gebruik maken van de sportzaal in Sportinstituut Tom van der Kolk. De ontwikkeling, groei en verwondering van de kinderen staat bij ons centraal. Wij geven ritme aan de dag (afwisseling tussen rust en activiteit) en gaan mee met de seizoenen van het jaar door te knutselen/lezen/zingen ed.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker vang je samen met een (klein) team van 2 collega’s de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in onze huiselijke ruimte op.

We eten en drinken gezamenlijk aan tafel waarna er gespeeld, geknutseld, gebouwd, gelezen en geverfd kan worden. Jij kan zelf invulling geven aan deze activiteiten met de kinderen. Eigen creatieve inbreng is van harte welkom! Je waarborgt tevens de slaap- en eetritmes van de kinderen.

Het is belangrijk dat kinderen zich gezien en gehoord voelen. Je coacht daarom elk kind bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Je creëert een veilige basis waar kinderen worden uitgedaagd, geïnspireerd en gestimuleerd worden om op onderzoek uit te gaan.

Wie zoeken wij?
Heb jij plezier in het werken met kinderen? Heb je een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken? Vind jij het belangrijk om het kind de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

-Salaris conform CAO Kinderopvang in schaal 6 (€2.177 – €2.964 bruto/36 uur) plus 3% eindejaarsuitkering – inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring;

-Goede secundaire voorwaarden, zoals pensioenregeling en bijdrage in de kosten voor je zorgverzekering en een reiskostenvergoeding;

-Begeleiding door een pedagogisch coach;

-Cursus EHAK (Eerste hulp aan kinderen) en/of BHV. Cursus werken met baby's.

-Wij betalen je overuren op verzoek maandelijks uit.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Kinderopvang
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Dagdienst

Maatregelen tegen het coronavirus:
Ouders blijven buiten staan bij het ophalen van hun zoon/dochter. Indien nodig dragen ouders een mondkapje. Er wordt veelvuldig schoongemaakt.

Mail dan naar info@tomvanderkolk.nl