Wat is de Afvalrace?

De Afvalrace

Onze Afvalrace is een programma van 10 weken dat driemaal per jaar wordt aangeboden: in de zomer, herfst en tijdens de jaarwisseling. Je kunt deelnemen aan de nieuwjaars-, zomer- en/of herfst Afvalrace. We bieden alle deelnemers een unieke kans om een fit en gezond leven te bereiken!

Is de Afvalrace iets voor jou?

Herken je het patroon dat je verschillende diëten hebt geprobeerd, maar telkens terugvalt in oude gewoontes zodra je ermee stopt? En dat de kilo's snel weer terugkomen? Met onze jarenlange ervaring kennen we precies de valkuilen...

Persoonlijke menu's We stellen persoonlijke menu's voor je samen en creëren een realistisch programma, zodat je gemotiveerd bent om de week te beginnen en dichter bij je ideale gewicht komt. Als je iets leuk vindt, blijf je het doen, en als je blijft doen wat werkt, behaal je blijvende resultaten!

De Afvalrace in het kort:

  • Een programma van 10 weken
  • Geen dieet, maar een verandering van levensstijl
  • Ervaren coaches
  • Op maat gemaakte menu's
  • Leerzame presentaties

Voor uitgebreide en inhoudelijke informatie organiseren we speciale informatiemiddagen waarvoor je je kunt inschrijven en vrijblijvend aan kunt deelnemen. Iedereen is welkom, inclusief je partner, buren of vrienden. Als je twijfelt, kun je gerust naar deze inspiratiemiddagen komen of alvast de blogserie van Joyce lezen.

Je staat er niet alleen voor! Ontdek hoe krachtig het is om begeleid te worden en samen met anderen de uitdaging aan te gaan. Voel je van harte welkom.

Klinkt dit als iets waar jij naar op zoek bent?

Hou dan onze website goed in de gaten voor de startdata van de Afvalrace. Maar wist je dat je ook nu al actie kunt ondernemen? Je kunt namelijk je gegevens achterlaten voor individuele begeleiding, waarbij het kostenplaatje ongeveer hetzelfde is als deelname aan de groepsuitdaging.