Fitness Q-Free

Krachttraining zoals je nog nooit hebt gevoeld!

Fitness Q-Free

Uit wetenschappelijke studies blijkt dat krachttraining, en vooral excentrische krachttraining, het verouderingsproces flink afremt. 
Met trots presenteren wij daarom als eerste sportschool binnen de Benelux: QFree en de High Five Module. 
De allernieuwste, individuele fitnessapparatuur. Een perfecte toegevoegde waarde voor de vrije fitnesstraining. Met je persoonlijke trainingspas bepaal je zelf op welke QFree toestellen je wilt trainen. Het toestel maakt volledig op maat het individuele trainingsplan. 

Eenvoudig - veilig - resultaat gericht 


Verwar de Q-Free absoluut niet met de Milon Cirkel. 
Met Milon Cirkel train je in een circuitraining op tijd en doe je mee in lesvormen. Op de Milon Q-Free ben je volledig vrij!
Dat betekent dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe je traint. We maken een bodyscan en doen krachttest, zo weten wij zeker dat je op de juiste manier traint.

Op de Milon Q-Free train je excentrisch, dat betekent dat de terugweg van de beweging verzwaard is. Zo halen we meer uit jouw training!
Wil je hier meer over weten? Wij maken graag vrijblijvende proef afspraken zodat je kan voelen wat de fitnessapparaten met je doen.


Afname spierkracht?

Weet je dat je vanaf 30-jarige leeftijd zo'n 0,5 tot 1% spiermassa en spierkracht verliest? 
Rond het 40ste levensjaar ontstaan de eerste lichamelijke ongemakken, bijvoorbeeld rug-, nek- of schouderklachten. En boven je 50ste kan het krachtverlies oplopen tot zo'n 40 á 50%.

Met de Milon Cirkel en Q-Free fitnesstoestellen gegarandeerd spiermassa opbouw!

    
 

High Five Module

Bij Tom van der Kolk train je niet alleen om sterker en fitter te worden, maar ook om met minder pijn (of weer pijnloos?) door het leven te gaan. De kracht- & uithoudingscirkel versterkt jouw spieren en conditie (hart, longen & bloedvaten). Maar naast een goede conditie, gedoseerde krachttraining én een gezond eetpatroon is ook beweeglijkheid een belangrijke pijler van een gezond en fit lichaam.

… Daarom gaan wij graag nóg een stapje verder!

Met onze High Five Module eclectische massagerollers kun je cellulitis, huidverslapping en stramme spieren verhelpen.
De apparatuur stimuleert de bloedcirculatie en verbeterd zuurstoftoevoer naar de weefsels. Ook het onderhuidse vet en huidconditie wordt aangepakt.  

Voor en na de training kun je je spieren en bindweefsel masseren op de rollers. Dit is te vergelijken met bindweefselmassage, alleen dan minder pijnlijk. 3 minuten op de High Five module rollers vermindert klachten en spierpijn.

GRATIS rondleiding