25 kilo eraf!

Marcel Tromp werkte in 2-ploegendienst. Hij had dus nooit een vast ritme en dat maakte dat hij slecht voor zichzelf zorgde. Door zijn onregelmatige werk at hij ongezond. Met elke dag pizza of een kant en klare magnetronmaaltijd. Ook rookte hij de hele dag door en zodra hij van zijn werk thuiskwam, nam hij een biertje of nog een whisky om lekker te kunnen slapen. Ook in het café zag je hem regelmatig. Die levensstijl begon hem op te breken. Hij kreeg lichamelijke en mentale klachten. Zijn energie was op … De batterij was leeg.

Naar een andere levensstijl

Marcel ging naar de dokter en die was heel duidelijk. ‘Je moet anders gaan leven’ was zijn boodschap. ‘Met een vast patroon en ritme’. Die kans kreeg Marcel omdat hij een andere baan kreeg met alleen dagdiensten. “ik zei toen tegen mezelf ‘dit is je kans en ga ervoor’. Op mijn eerste werkdag maakte ik ook een afspraak bij Tom van der Kolk, want ik wist dat ik hulp nodig had. Ik ben meteen lid geworden.  en aangemeld voor het bodysupport programma.  Dat betekende: géén alcohol meer doordeweeks én stoppen met roken. Dat was best wel zwaar in het begin met al die boodschappen en elke dag koken. Maar ik maar zag al snel resultaat.”

Trots op het resultaat

Marcel kreeg door zijn afspraken met de sportschool een vast patroon. “Het ging al snel beter met mij. Ik kreeg meer energie door de juiste voedingsstoffen. 14 weken lang werd voor me bepaald wat ik moest eten. Daar leerde ik van en zo kon ik er zelfstandig mee doorgaan. Intussen kreeg ik ook leuke reacties van vrienden en familie. Ik voelde me weer trots en werd nog meer gemotiveerd om door te zetten. Na 7 maanden was ik 25 kilo kwijtgeraakt! Nu voel ik me fit en energiek en kan ik de wereld aan. Het is gewoon een levensstijl geworden en ik ga ermee door. Ik dank de sportschool Tom van der Kolk én het personeel dat mij zo heeft geholpen dit resultaat te bereiken.”

Ook werken aan een andere levensstijl? Maak een vrijblijvende afspraak. Zo ontdek je hoe wij je kunnen helpen jouw doelen te bereiken!