Afscheid van Johan Roos

Beste leden van Sportinstituut Tom van der Kolk,

Wij willen jullie informeren over het vertrek van een van onze meest toegewijde en gepassioneerde karateleraar, Johan Roos.

Wij zullen onze Johan ontzettend missen. Zijn toewijding, kennis en enthousiasme hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op ons allemaal.

De koffie staat voor Jowie altijd klaar!
 

Hieronder deelt Johan persoonlijk zijn ervaringen en dankbetuigingen:Beste allemaal,

kinderen, leraren en scheidsrechters,

Na 35 jaar intensief karate beoefenen - lesgeven, scheidsrechteren en administratieve taken - moet ik helaas afscheid nemen van de actieve karatesport. Mijn gezondheid laat dit niet meer toe.

Het doet veel pijn, maar in overleg met mijn cardioloog en andere doktoren heb ik besloten om geen actieve karatesport meer te beoefenen.


Mijn dank gaat uit naar de heer Tom v.d. Kolk, die mij altijd heeft ondersteund bij mijn plannen voor karate bij Sportinstituut Tom van der Kolk. Ik wil ook vooral Dimitra Limneos, Sander Huntelerslag en Anouk Huntelerslag bedanken voor hun steun en support bij het behalen van mijn 2e en 3e dan. Zonder hen was dit nooit gelukt.
 

Mijn carrière als scheidsrechter op nationaal niveau heb ik te danken aan mijn mentor Con Voermans, en Wil van Dalen als mentor voor de tafelwerkzaamheden.

Ik hoop dat ik nog betrokken kan blijven bij karate op een manier die mijn gezondheid toelaat. Bij de sportschool van Tom blijf ik administratief werk en ondersteuning doen.

Ik hoop jullie nog eens te mogen ontmoeten en wens iedereen een prachtig karate (sport) leven toe.

Oss,
Johan Roos