Agaath en Walter doen samen de Milon Cirkel

Walter zag de pagina over de Milon Cirkel op Facebook in september 2018. Hij besloot de sfeer te gaan proeven tijdens de intake op de sportschool. Dit beviel hem zo goed dat hij eenmaal thuis zijn vrouw Agaath ook aanspoorde zich ook in te schrijven. Nu ze samen sporten blijven ze elkaar motiveren.

Waarom sporten jullie samen?
Walter: “Doordat we allebei gestopt zijn met werken hebben we alle tijd om samen te gaan sporten. Noem het quality time voor ons samen. Soms is het net een uitje, maar eerlijk is eerlijk, soms hebben we minder zin om heen te gaan. Omdat we samen gaan stimuleren we elkaar dan toch om te gaan. En, achteraf ben je altijd blij als je gesport hebt.”

Stellen jullie allebei hetzelfde doel? Goede voornemens?
Agaath: “Wij stellen eigenlijk dezelfde doelen, zoals genoeg beweging, conditie en vermindering van buikvet. We willen graag afvallen en voor Walter is dat erg belangrijk omdat hij aanleg heeft voor suiker. Ook houden we er van om 2x per week te sporten, waardoor we een bepaald ritme hebben in ons dagelijks leven.”

Wat hebben jullie nu bereikt?
Walter: “Agaath is een aantal kilo’s afgevallen en voelt zich weer fitter en sterker. Ik ben eigenlijk weer terug naar hoe ik vroeger was. Ik voel me dus fit en sterk!”

Willen jullie iets meegeven aan beginnende sporters?
Beiden: “Wij zijn ontzettend blij dat we de drempel over zijn gegaan. Binnen 35 minuten ben je klaar waardoor daarna lekker kan genieten van je koffie. Het is erg gezellig en kleinschalig hier. En daar genieten we ontzettend van. Hierdoor word je niet als een nummertje behandeld en ben je wie je bent. De goede persoonlijke begeleiding speelt daarin echt een belangrijke rol.”