Anton Coenen viel af met Milon

“Dat gebeurt mij nooit, ik houd mijn gewicht wel in de gaten!” Zo dacht Anton Coenen (71 jaar) tot voor kort. Maar het gebeurde hem toch. En het ergste was dat zijn suikerniveau te hoog werd. Een waarde van 7.1 is echt te hoog!

Wat te doen?

Anton besefte dat hij aan pillen moest of meer gaan bewegen en anders gaan eten. “Op aanraden van mijn echtgenote, de praktijkondersteuner en een diëtist ging ik dan toch maar op zoek naar een sportschool”, meldt hij. Die vond hij midden in zijn eigen wijk. Bij Sportschool Tom van de Kolk meldde hij zich voor de zgn. Milon-training.

Met Milon aan de slag

Anton: “De Milon is een circuit van 8 toestellen. Die toestellen worden door de computer precies op maat afgesteld. Het circuit moet je voor een maximaal effect moet je 2x afleggen. In 40 minuten ben je klaar en … behoorlijk moe.”

Het resultaat van de Milon-training

“Het resultaat was onverwacht, in 3 maanden tijd ben ik 3 kilo afgevallen”, aldus een gelukkige Anton. “Geweldig is ook dat mijn suikergehalte van 7.1 is gedaald naar het aanvaardbare 6.4!! En dat zonder pillen, hoera! Het is extra leuk op de trainingsvloer omdat je leuke, sportieve mensen ontmoet. Bovendien zijn de coaches vriendelijk en kundig!

Het gebeurt Anton niet meer ...

"Dit alles heeft van mij een (beetje) een ander mens gemaakt. Ik heb meer energie gekregen en een betere motivatie om door te gaan met sporten. Ik wil nog lang zo energiek en gezond blijven. Overgewicht en te hoog suikergehalte? Mij zal het niet meer gebeuren!", besluit Anton.