Brenda greep kans

Brenda Dekker zag op Facebook een advertentie van Health & Lifestyle Milon clubs en wist het meteen: "Deze kans moet ik grijpen want dit kon voor mezelf niet zo langer. Ik zat in een depressie en dit is een hele goede stap geweest! Ik moest veranderen ..."

"I'm not losing weight. I'm getting rid of it. I have no intention of finding again. Vertaalt zegt Brenda: "Ik verlies geen gewicht. Ik doe het voor altijd weg en ik vind het niet meer terug."


Goed voelen en kilo's kwijt

Na 4 maanden sporten volgens de Health & Lifestyle Milon clubs-methode is Brenda al meer dan 10 kilo kwijt. "Ik durf mezelf weer aan te kijken in de spiegel." Maar minstens zo belangrijk is dat ze zich weer goed voelt. "Ik zit weer goed in mijn vel, dat is voor mij het belangrijkste. Vanaf het begin merkte ik dat mijn conditie vooruitging. Het waren die vele kleine momenten waaraan ik merkte dat het sporten echt hielp. Inmiddels geeft het me steeds meer motivatie."

Geen jojo-effect

"Blijvend iets doen is ook blijvend resultaat", zegt Brenda: "Na 35 minuten heb je al je spiergroepen in je lichaam getraind. Daardoor ben je snel klaar en heb je een voldaan gevoel! Ook vind ik het prettig om een stok achter de deur te hebben. Voordat je gaat trainen vragen de begeleiders wanneer je volgende trainmoment is. Die stok achter de deur heb je niet in een normale sportschool!"

Sportmaatjes

Brenda meldt dat ze bij Health & Lifestyle Milon clubs al gauw sportmaatjes kreeg. "Het is altijd erg gezellig, je kunt het vergelijken met een buurthuis." Ook krijgt ze complimenten van mede-sporters. "Een mede-sporter moest zelfs drie keer kijken en gaf een compliment aan me dat ik veel was afgevallen. Dat deed wat met me... het geeft me nog meer motivatie om mijn doel te behalen.''