Buiten Sportspektakel

GOED NIEUWS!

Buiten Sportspektakel

Woensdag 13 mei starten we met al onze sporters vanaf 18 jaar met een uitgebreide buitensport. Zie ons rooster voor het volledige programma.
 
We zorgen uiteraard voor voldoende veilige sportruimte voor iedereen door te werken met reserveringen (kijk hiervoor in de mail die je gekregen hebt).

Je kunt vooralsnog 2 lessen per week reserveren, zodat elke sporter hiervan gebruik kan maken. Natuurlijk is ook iedereen die ervoor koos het lidmaatschap tijdelijk te bevriezen van harte uitgenodigd mee te doen.

Samen maken we er wat moois van!

Spelregels en afspraken
Belangrijk! Om veilig en verstandig met elkaar te sporten, vragen we je voorafgaand aan deelname de spelregels en afspraken goed door te nemen. Klik hier voor alle spelregels en afspraken. 

Plattegrond
We werken met Sportzones die op de plattegrond zichtbaar zijn. Neem deze vooraf goed door. Klik hier voor de grotere versie van de plattegrond. 

Omdat onze telefooncentrale onbemand is, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Via de mail kun je natuurlijk al je vragen stellen. Blijf ons volgen via e-mail, website en social media.

Klik hier voor de handleiding reserveren lessen

We kijken ernaar uit je weer te zien en rekenen op je komst.