“Door de afvalrace voel ik mij weer in balans”

Dat zegt Mariëlle Fleijsman die afgelopen winter meedeed aan de afvalrace van Sportinstituut Tom van der Kolk. Haar inspanningen werden niet alleen beloond door de vele kilo’s die zij kwijtraakte, ook won zij het cursusgeld terug!

Het belang van gezond zijn

Mariëlle was jarenlang actief met schaatsen en tennis, maar een vervelende ziekte dwong haar te stoppen. Door de medicatie die zij door haar ziekte moest gebruiken in combinatie met niet meer kunnen sporten, kwam zij erg in kilo’s aan. Na 1,5 jaar besloot Mariëlle om voor zover mogelijk haar gezondheid weer actief aandacht te geven. “Je hebt maar één leven en één lijf. Daar moet je het mee doen”, zegt zij daarover. Mariëlle begon weer met hardlopen en kreeg op een dag een folder van ons sportinstituut in de brievenbus.

De afvalrace helpt echt!

Die folder van Sportinstituut Tom van der Kolk kwam voor Mariëlle precies op het juiste moment. Het was de positieve stimulans die ervan uitging die haar deed besluiten in te schrijven voor de afvalrace. “De eerste weken bevielen mij meteen al heel goed. Het is erg makkelijk te volgen en in te passen in het gezin”, meldt zij. Mariëlle ziet dan ook meer in de afvalrace dan bijvoorbeeld een dieet volgens Sonja Bakker. Dat komt omdat de afvalrace op haar persoonlijk is gericht, vindt zij. Haar ervaringen met de afvalrace waren zeer positief en Mariëlle weet nu precies welke voeding ze nodig heeft en hoe dat kan bijdragen aan haar gezondheid.

Resultaatgarantie

Doordat Mariëlle meedeed met de afvalrace en weer begonnen is met bewegen zit ze nu weer lekker in haar vel en voelt ze zich in balans. Ze raadt de afvalrace aan voor iedereen die een extra stok achter de deur nodig heeft om af te vallen en gezonder te worden. Terugkijkend op haar ervaringen zegt zij: “Sportinstituut Tom van der Kolk voelde gelijk goed aan. Ik vind het er erg gezellig en knus. Het is net een dorp in een stadsdeel”.

De extra beloning voor Mariëlle’s deelname aan de afvalrace was dat zij - voor haar onverwacht - ook nog eens onze resultaatgarantie behaalde door 8 kg totaal af te vallen in lichaamsgewicht. Hiermee won ze haar cursusgeld terug. Zij kon die in ontvangst nemen tijdens de gezellige afsluitmiddag waar ook alle andere deelnemers hun ervaring deelden.

Kom naar de inspiratiemiddag 8 april

Nieuwsgierig hoe onze afvalrace ook jouw leefstijl kan veranderen? Kom dan naar onze vrijblijvende zomer fit & strak inspiratiemiddag op 8 april!

Zomer Afvalrace 2023