Herfst Afvalrace inspiratiemiddag 17 september 16.00 uur

Raak in 10 weken 15% lichaamsvet kwijt. Met gezonde voeding en goede begeleiding. Plus prijsgarantie*


 

MAAK WERK VAN JE GOEDE VOORNEMENS
Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Sportinstituut Tom van der Kolk een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.
 
MET NORMALE VOEDING EN SPORTEN
Onze opgeleide sportinstructeurs met een Body Support diploma helpen jou graag om dit doel op de juiste manier te bereiken.
 
PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR DESKUNDIGE VOEDINGSCOACHES
Een voedingsprogramma op maat, na elke meting met jouw Body Support-coach krijg je een volledig op maat geschreven menu gemaild. Dit menu komt overigens ook in jouw persoonlijke ‘telefoonapp’ te staan en zo heb alle informatie altijd bij de hand. Je lust iets niet? Geen probleem! Je ontvangt een vervangende voedingsmiddelenlijst van ons.

BOODSCHAPPENLIJSTJE
Gemakkelijk met het aanwezige boodschappenlijstje. Met je ‘telefoonapp’ boodschappen doen of je e-mail lijstje uitprinten.

METEN
Elke week meten van vet – gewicht – omvang.

TEAM
Met een team is het leuker dus een besloten facebook groep voor de deelnemers.

UITREIKING
We sluiten de cursus af met een leuke avond en uitreiking.

MOTIVEREND
Tom van der Kolk: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken.

*PRIJSGARANTIE
Deelnemers die in deze 10 weken 10% van hun lichaamsvet en minimaal 6 kilo weten kwijt te raken, ontvangen hun cursusgeld retour.

Gratis inspiratiebijeenkomst

Wil je alle informatie, vul het formulier dan snel in!