Het verhaal van Sharon!

 

Volg je wel eens een groepsles en denk je:
Zou ik ook les kunnen geven?

Waarom zou je dat gevoel negeren? 
 

Lees hieronder het verhaal van Sharon en voel je welkom!


''Vorig jaar begon ik een beetje na te denken over de invulling van mijn leven. Ik werk 2 dagen in het onderwijs en heb 2 kinderen. Maar de kinderen werden groter en zelfstandiger en gingen steeds meer hun eigen weg. Na jaren van zorgen en intensieve dagen (je krijgt er zoveel voor terug😉) had ik ineens weer tijd voor mezelf en om andere dingen te doen. Maar wat moesten die andere dingen dan worden?

Toen kwam ineens het bericht van Henny voorbij op Facebook. Leer 'bewegen op muziek' en wellicht kon ik aan de slag als instructrice voor groepslessen.

Ik heb altijd van muziek en bewegen gehouden, dus het leek me heel erg leuk om dit te gaan proberen.
Vol goede moed en met een open blik ging ik de cursus in. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en er hing niks vanaf. Dat gaf ook rust, want als ik het niet leuk zou vinden of niet zou kunnen, kon ik altijd nog iets anders gaan doen.
Het waren intensieve en vooral leuke weken waarin ik enorm veel geleerd heb, maar ook heel mooi contact heb gekregen met sportmaatje Cham en Henny. We hebben ontzettend gelachen, geoefend en leerden elke week weer bij. Om vervolgens met kortsluiting in de hersenen thuis te komen. Dacht je net dat iets lukte.... Kwam er ineens weer wat nieuws bij! Tellen, nog meer tellen, aanwijzingen geven (en nog op tijd ook), handgebaren en daarbij nog blijven lachen ook!Maar elke nieuwe kortsluiting was Henny een soort van ervaren elektricien die het in de bovenkamer weer repareerde. Met veel geduld, aanwijzingen en een bulk aan ervaring heeft ze ons erdoor heen gesleept. Henny doet het super!
Het examen was natuurlijk heel erg spannend, maar ook super gaaf! Eindelijk konden we gaan doen waar we al die weken voor geoefend hadden. Met trillende beentjes en grote ogen (iets met hertjes kijkend in de koplampen) beleefden we onze eerste echte les.

En... Geslaagd!! Joehoe!Daarna heb ik nog een hele periode met bijna alle lessen meegedaan om maar te oefenen en te oefenen. Stukje bij beetje ging ik kleine deeltjes van lessen overnemen. Een liedje bij de booty, een warming up bij een andere les en vervolgens een eigen les online.

Toen kwam het verlossende woord van Henny. Ik was klaar om een inval les te geven! En die kwam ineens sneller dan gedacht. Niet nadenken en gaan, was toen mijn motto.
Die ochtend heb ik onwijs genoten en heb ik de hele dag nog na gestuiterd. Het was gelukt! Een hele les helemaal in mijn eentje!

Inmiddels heeft Henny me ook de Power geleerd (deze geef ik regelmatig op zondag) en mag ik (naast invalwerk) elke woensdagavond om 19:00 een bodyshape les geven. Ik geniet elke keer weer met volle teugen en ben super blij dat ik toen voor de opleiding gekozen heb.''

Bij twijfel... Gewoon doen!
 

Wil je weten of deze cursus ook wat voor jou is?
Eerst vrijblijvende informatie? 

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op!

 

Wees er snel bij! De cursus start zaterdag 30 april.


 

Inschrijfformulier Obstacle Run 2023