Ik ging de strijd aan met mijn kilo’s

Marco Agterberg deed 10 weken Body Support om kilo’s kwijt te raken en zijn levensstijl te veranderen.

Hoe heb je Body Support ervaren?
‘’Ik heb de 10 weken Body support niet als zwaar of vervelend ervaren. De menu`s waren soms een beetje raar, maar wel smaakvol. Zeker als je er af en toe wat knoflook of kruiden extra bij deed! Dat is trouwens helemaal volgens de spelregels.”

Wat vond je er bijzonder aan?
“Wat mij elke dag weer verbaasde, waren de grote hoeveelheden voedsel die je moest ‘wegwerken’. Het werd als een afval race bestempeld en zo fanatiek als ik ben (niet dus) ben ik de strijd aangegaan. Niet met de andere deelnemers - die ook heel goed hun best hebben gedaan - maar met mijzelf en de kilo`s.”

Heb jij je doel bereikt?
“Ik vind mezelf een winnaar omdat ik mijn doel bereikt heb en met deze levensstijl verder ga. Ik voel me goed en vol energie.

Raad je Body Support ook anderen aan?
“Het is een aanrader voor iedereen, of je nu wat gewicht wil verliezen of meer energie wilt hebben. Ik wil het hele team bedanken voor de steun en begeleiding./ En, de andere deelnemers voor de gezelligheid in de groepsapp. Wie ik ook graag wil bedanken is mijn vrouw. Zij heeft al die 10 weken de boodschappen moeten doen en rekening met mijn strijd moeten houden.’’