Joke's nieuwe lifestyle

Joke van Dijk (73) startte in december 2019 bij Health & Lifestyle Milon Clubs. Een goede beslissing in een maand met veel feestdagen. Juist dan is de stap naar een gezonde lifestyle niet makkelijk. Maar Joke ging er helemaal voor. “Ik kwam aan en ook had ik last van bijwerkingen die mijn cholesterolmedicatie gaf. Ik moest echt van die kilo’s en gewrichtsklachten af!’’

Health & Lifestyle Milon Clubs is geen massasportschool
Voordat Joke bij ons kwam, keek ze rond bij verschillende sportscholen. Al gauw kreeg ze in de gaten dat ze daar niet voldoende aandacht zou krijgen. Bij Health & Lifestyle Milon Clubs krijgt ze professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. En, het is een moderne nette club waar je traint op prachtige goed afgestelde apparaten waarbij altijd een coach aanwezig is. Heel belangrijk vindt Joke dat het niet te massaal is. Zij zegt daarover: “Sportscholen met een massale aanpak passen gewoon niet meer bij mijn leeftijd. Ik wil dat er kwalitatieve begeleiding is en dat ik de aandacht krijg.” Dat kunnen we Joke garanderen.

“Ik moest echt van die kilo’s en gewrichtsklachten af!”

Joke van Dijk

Voedingsbegeleiding op maat
Bij Health & Lifestyle Milon Clubs geven we advies en begeleiding bij voeding. Joke zag daar eerst wel een beetje tegenop. ‘’Moest ik dan weer van alles in huis halen en anders gaan koken?’’ Inmiddels is ze helemaal om. Joke is nu dol op de voedingsbegeleiding, want ze hoeft helemaal niet zo anders te koken. Het gaat om gewone ingrediënten als groenten, aardappels, vlees, brood en dergelijke. Ze krijgt van ons op maat gemaakte menu’s waardoor ze afvalt! Zo kan ze ’s avonds gewoon samen met haar man eten. En, hij vindt het nog lekker ook! Joke hoeft dus niet apart te koken en het is lekker makkelijk.

Het resultaat telt: kilo’s kwijt!
Inmiddels is Joke al 10 kilo afgevallen en zij stelt zichzelf nu weer een nieuw doel! Als ze 2 keer in 10 dagen 35 minuten komt sporten op de Milon Cirkel, kan ze haar huidige gewicht gewoon behouden. Dat maakt het voor Joke beslist niet moeilijk haar nieuwe lifestyle vol te houden, denken jullie ook niet?

Goed om te weten: veilig sporten staat steeds voorop
De veiligheid van onze sporters en medewerkers bij ons op nummer 1. Wij willen geen coronabrandhaard zijn! Zo houden we bijvoorbeeld extra grondige schoonmaakrondes. Daarnaast houden we ons strikt aan de adviezen van het RIVM.