Laura is 30 kilo kwijt

Laura deed in 2018 tweemaal mee met onze Afvalrace. Ze viel in totaal 30 kilo af!


Wij zijn heel trots op haar! Lees hieronder haar verhaal.

''Begin januari liep ik bij Tom van der Kolk naar binnen voor de Afvalrace inspiratiemiddag. Ik wist dat ik iets moest doen aan mijn gezondheid. maar ik twijfelde over de hoeveelheid tijd die het me zou gaan kosten. Ook wist ik niet zeker of ik zou kunnen wennen aan het eetschema. Vooral vroeg ik me af of ik het zou gaan halen om 8 kilo af te vallen in 10 weken."

"Ik viel in 10 weken ruim 12 kilo af. Wat mijn geheim is? Sterker zijn dan de excuses... Er gewoon keihard voor gaan! Ik ging 3 keer in de week sporten, óók op dagen dat ik al 11 uur gewerkt had. Ik heb me het eetschema eigen gemaakt. Dat hielp echt, want regelmatig eten maakte een groot verschil vergeleken met mijn vroegere eetgewoontes. Door regelmatig te eten, had ik geen honger in al die weken!"

Na de Afvalrace van januari ging ik zelf verder. Het lukte om zelfstandig nog eens 13 kilo af te vallen! In september besloot ik nog een keer mee te doen aan de Afvalrace als stok achter de deur. Inmiddels ben ik ruim 30 afgevallen en daar ben ik best trots op!''

Ook interesse in onze Afvalrace?

Meld je dan nu aan voor de gratis Inspiratiemiddag op zondag 13 januari om 16:00 uur.

Herfst Afvalrace 2023