Nieuw op woensdag ⇢ Zumba!

NU is hét moment om nog net die extra kilo’s te verliezen.

Onze nieuwe Zumba-instructrice Grete gaat jou op een swingende manier helpen om die kilo’s kwijt te raken! In deze cardioles werk je namelijk aan een strak lijf met meer energie. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Zumba is voor iedereen!

Iedere les heeft een laag instapniveau en zo is Zumba voor iedereen geschikt. Samen met onze gecertificeerde groepslesinstructrice Grete gaat dat helemaal goed komen. Maar wie is Grete eigenlijk?

Zumbales van Grete: elke woensdag om 9.00 u.!

Grete heet voluit Margrete Punt en woont in Heemskerk, Noord-Holland. Ze is absoluut dol op het geven van Zumba-lessen! De reden is simpel: elke les voelt als een feestje! Zelf zegt ze daarover:”Doe gewoon met mij mee, ik garandeer je dat je het fantastisch zult vinden! Heb je vragen, aarzel niet om mij aan te spreken op de sportschool. Ik geef elke woensdag Zumbales om 09.00 uur. Tot gauw!”

Doe mee, word lid

Ben je nog geen lid? Of ken je iemand die je mee wilt nemen naar deze les of een van onze andere leuke groepslessen? Dat kan! Neem contact op met 072-76 76 100 of stuur een mailtje naar info@tomvanderkolk.nl