Nieuwjaars Afvalrace

Meld je aan voor onze gratis inspiratiemiddag 10 januari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur!

Maak werk van je goede voornemens
Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Sportinstituut Tom van der Kolk een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.

Persoonlijke begeleiding door de coaches
Onze opgeleide sportinstructeurs met een Body Support-diploma helpen jou graag om dit doel op de juiste manier te bereiken.

Met normale voeding en sporten
Je krijgt een voedingsprogramma op maat. Na elke meting met jouw Body Support-coach krijg je een volledig op maat geschreven menu gemaild. Dit menu komt overigens ook in jouw persoonlijke ‘telefoonapp’ te staan en zo heb je alle informatie altijd bij de hand. Je lust iets niet? Geen probleem! Je ontvangt een vervangende voedingsmiddelenlijst van ons.

Boodschappenlijstje
Gemakkelijk met het aanwezige boodschappenlijstje. Met je ‘telefoonapp’ boodschappen doen of je e-mail lijstje uitprinten.

Meten, workshops en uitreiking
Elke week meten van vet – gewicht – omvang. Tijdens de 10 weken vinden er ook twee workshops plaats over voeding en bewegen. We sluiten de cursus af met een leuke avond en de uitreiking.

Samen
Samen is het leuker! Dus een besloten Whatsapp-groep voor de deelnemers. Hierin kunnen de deelnemers elkaar motiveren en kun je met je groepsgenoten afspreken om met elkaar te gaan sporten. Ook voor tips of allerlei andere dingen is de appgroep ideaal.

Motiverend
Tom van der Kolk: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken."

*Prijsgarantie
*Als je in 10 weken 8 kilo en 15% van je vetpercentage kwijtraakt, win je je cursusgeld terug! Dat lukte bij eerdere afvalraces de helft van de deelnemers, dus … ga ervoor!

Nieuwjaars Afvalrace