Roderik: 12 kg afgevallen!

Roderik zijn verhaal

Hallo allemaal,
Mijn naam is Roderik! Ik heb mee gedaan met de Zomer Afvalrace 2023 bij Tom van der Kolk en dit was voor mij een groot succes!

Maar… voor het succes had ik helaas eerst een uitdaging. Ik zat niet meer goed in mij vel, ik werd te zwaar en zat laag in mijn energie. Gelukkig zijn er heel veel theoretische benaderingen voor het aanvliegen van verbeteringen. Laat ik maar eens beginnen met wat W’s en een H.

Wie. Nou die is makkelijk. Dat ben ik.
Wat. Ook makkelijk, wat kilo’s kwijt en weer goed in mijn energie komen. 
Wanneer. Wederom kat in het bakkie. Nu! Eigenlijk 5 jaar geleden, maar ja achteraf….
Waarom. Het leven is toch wat mooier als je lekker in je vel zit. 
Waar. Dit was het eerste obstakel. Waar te beginnen, ik had geen idee. Via een vriend gewezen op Tom van der Kolk. Gelijk online een afspraak gemaakt voor een intake. Stap 1 gezet. 
Nu de lastigste, de Hoe. Gelukkig was hier het Tom van der Kolk team, een gezellige groep mensen die altijd klaar staan. 

Fase 1: 
Beginnen met sporten. Dit was Milon voor mij (al worden er ook groepslessen gegeven, die vind ik het altijd ongemakkelijk om zomaar mee te doen). 

Fase 2: 
De Milon Cirkel trainingen begonnen z’n vruchten af te werpen. Ik begon fitter te worden, succesje 1 was binnen, top!
Nu was de mogelijkheid er om met de “Afvalrace”, een bodysupport programma, mee te doen. Ik had me opgegeven voor de informatiemiddag, en die zelfde middag opgegeven voor de race.

10 weken onder begeleiding een gezond voedingspatroon aanleren, super simpel, gewoon doen wat er gezegd wordt. Wat (achteraf) een leuke bijkomstigheid was, iedere zaterdag ochtend werd er een groepsles gegeven, de basis proeven. Nu is het toch een stukje minder eng om met een groepsles mee te doen.

Fase 3: 
Nu: 12 kilo lichter en goed in mijn energie! Kijken of ik het vast kan houden. Want 2 maanden na de “ afvalrace” is er nog een vrijwillig weeg moment, kijken of er terugval is, ik hoop van niet. Mocht het wel zo zijn dan doen we weer mee met de volgende “afvalrace”!  
 

Namens Team Tom van der Kolk: ''Roderik wij zijn enorm trots op jou! Je bent er volledig voor gegaan en een grote inspiratiebron voor vele!''


Denk jij door het verhaal van Roderik: DAT WIL IK OOK?
Je kan je alvast inschrijven voor de ''Herst Afvalrace'' informatiemiddag!

Klik hier om je vrijblijvend aan te melden.

Voel je welkom!