Splinternieuwe Milon Cirkel vanaf wo 29 nov.

Wegens groot succes, waar jij onderdeel van bent, wordt er op dinsdag 28 november een splinternieuwe Milon Cirkel geplaatst. Deze is zeer geavanceerd en uitgebreid met o.a. de Milonizer (quick bodyscan voor meting lichaamssamenstelling) en de vernieuwde MilonMe (app om jouw prestaties en progressie nog beter te monitoren).

Vanaf woensdag 29 november staat de nieuwe Milon Cirkel voor je klaar. Meld je bij de Milon instructeur voor de persoonlijke bodyscan. Je krijgt dan ook  een nieuwe Milon Cirkel pas (graag de oude pas inleveren). Deze pas is nodig om op de nieuwe Milon Cirkel te starten, de oude pas is niet gekoppeld aan het nieuwe systeem!

Het intekenen (via een intekenlijst) voor de bodyscan, het aanmaken van de nieuwe pas en het kennis maken op onze nieuwe Milon Cirkel vinden plaats in onze fitnessruimte. Je zult begrijpen dat niet iedereen tegelijk gescand kan worden. We vragen vriendelijk je begrip voor een overbruggingsperiode.

Als je al een afspraak (fasewijziging of Milon meting) hebt tussen woensdag 29 november en zaterdag 2 december dan maken we tijdens die afspraak de bodyscan en ontvang je de nieuwe pas.

Let op: raadzaam is om tijdens één van de volgende trainingen op de huidige Milon Cirkel de gewichten en het wattage te noteren. Dit overzicht (te verkrijgen bij de instructeurs) neem je mee bij de intake van de nieuwe cirkel.

Tijdens de installatie op 28 november kun je helaas geen gebruik maken van de Cirkel. Natuurlijk ben je uitgenodigd om in onze fitness te trainen of deel te nemen aan één van onze lessen.

Onze instructeurs heten je van harte welkom!

Dank je wel dat mede door jou onze Milon Cirkel zo’n groot succes is. Wij hebben enorm veel zin om met jou te starten op onze prachtige nieuwe Cirkel. Samen werken we aan mooie resultaten!