Start jouw Spieren voor Spieren Challenge en steun kinderen met een spierziekte

De maand april staat in het teken van de Spieren voor Spieren Challenge. Ga de uitdaging met jezelf aan en steun kinderen met een spierziekte.

Jouw uitdaging is ...

De Spieren voor Spieren Challenge houdt in dat je op de speciale stempelkaart aangeeft hoeveel Milon rondjes jij gaat maken in de maand april. Per ronde doneer je een bedrag van bijvoorbeeld 50 cent. Dat doe je zelf of laat je sponsoren door anderen. Maar een Challenge moet wel een uitdaging zijn. Dus spreken we ook af wat je doneert als je het niet haalt… bijvoorbeeld 1 euro per ronde.
Vanaf 25 maart is de stempelkaart verkrijgbaar bij de balie en kan je samen met jouw coach je eigen Challenge bepalen. De actieperiode loopt de hele maand april.

Kom in actie

Doe het voor jezelf en doe het voor de kinderen met een Spierziekte die jouw steun goed kunnen gebruiken. Je donatie doe je uiterlijk in de eerste week van mei via de website milon.sportenvoorspieren.nl. Als wij de beste club worden, winnen we eeuwige roem en zal bij ons de cheque-overhandiging plaatsvinden. Gaaf toch?

We hopen dat je meedoet en wensen je alvast een mooie Challenge!

Team Tom van der Kolk