Update 13/3: corona

Beste sporter,

Wij volgen het advies van het RIVM omtrent het coronavirus. Wij vinden uw gezondheid en die van ons erg belangrijk. Preventie is van belang en wij willen graag dat u zo veilig mogelijk kunt sporten. Wij hebben daarom de volgende maatregelen besloten die per direct ingaan.

U bent verplicht om thuis te blijven bij corona-verschijnselen zoals koorts, griep, regelmatig hoesten en/of niezen. U dient in uw ellenboog te niezen, kuchen of hoesten. Indien het personeel constateert dat een sporter regelmatig hoest, kucht of verkouden is, dan wordt er vriendelijk verzocht om te stoppen met sporten en het sportinstituut te verlaten. 

U kunt geen gebruik maken van de sauna, kleedkamers en kluisjes. U dient uzelf thuis te wassen en sportkleding aan te trekken, alvorens u komt. U mag een schone plastic tas meenemen waar u uw buitenschoenen en jas in kunt doen. Deze tas mag u plaatsen in de fitness of in de groepsleszaal. Gelieve waardevolle spullen thuis te laten.

U dient zelf uw pasje door onze scanner te halen. Er is geen gelegenheid om consumpties te nuttigen en u dient direct na het sporten het instituut te verlaten. U dient ruime afstand te bewaren tussen medesporters en onze medewerkers. We raken elkaar geheel niet meer aan. Onze airco’s blijven buiten gebruik. Ventileren doen we door ramen en deuren te openen.

U dient maximaal 5 minuten van te voren aanwezig te zijn voor een groepsles, dus gelieve niet eerder te komen zodat er zo min mogelijk sporters tegelijkertijd aanwezig zijn in het instituut. Indien u een les boven wilt volgen, dient u in de ontmoetingsruimte te wachten totdat de sporters beneden zijn. Geef hun de ruimte als zij van de trap af komen. Pas dan mag u naar boven gaan.

Tijdens de groepslessen waar materiaal (stang, gewichten, etc.) wordt gebruikt en in de fitness/Milon Cirkel is het verplicht om handschoenen te dragen die de gehele hand en vingers bedekken. Wij adviseren u om fitness- of hardloophandschoenen hiervoor aan te schaffen. Zoals u al bekend is, is het nog steeds verplicht om een (liefst ruime) handdoek te gebruiken tijdens het sporten.

Ons personeel zal verder extra hygiënemaatregelen nemen en zorg dragen dat alle aanwezigen zich zo veel mogelijk verspreiden in het instituut. Wij danken u voor uw begrip en hopen u snel weer te zien.
 
Met vriendelijke groet,
Team sportinstituut Tom van der Kolk

Lees de opgesomde variant van de maatregelen