Vacature Fitness instructeur / Lifestyle coach

Functieomschrijving

Health & Lifestyle Milon clubs in Heerhugowaard van Sportinstituut Tom van der Kolk

Begeleiden en omgang met mensen

Vind je het heerlijk om met mensen van alle leeftijden te werken, je maakt makkelijk contact en hebt leuke persoonlijke binding met mensen. Ben je tot de conclusie gekomen, dat jij iemand bent die graag mensen echt wil helpen met hun gezondheid, fitheid en afslanken voor een juiste leefstijl? Dus je wil graag nog jaren op een plek werken, waar je je thuis voelt en bovenstaande werk kan doen in een leuk team.

Teamplayer

Kan jij goed samenwerken met je collega’s? Dus luisteren en leren van elkaar, opbouwende kritieken meenemen en wat meedoen. Samen hetzelfde doel in oog hebben. Hierdoor een vriendschappelijke werkrelatie te laten ontstaan.

Sales

Heb jij van nature direct een persoonlijke open binding met mensen

Trouw en Loyaal

Ben jij op zoek naar een plek waar je graag vele jaren zou willen blijven werken? Waarbij je gewaardeerd wordt en op je gebouwd kan worden.

Interne opleiding

Ben je bereid om intern bij Sportinstituut Tom van der Kolk in Alkmaar opgeleid te worden voor een instructeur Health & Lifestyle Milon clubs in Heerhugowaard. Hier moet je denken, aan uiteindelijk zelfstandig kunnen werken op de Milon Cirkel, rondleiding (sales) , advisering van voeding, werken met de programma's e.d.

Zelfstandig werken

Kan jij goed zelfstandig werken en verantwoordelijkheden dragen? Het bedrijf zien als ook jouw bedrijf. Dus ook de afgesproken schoonmaak klusjes tegen het einde van je dienst serieus nemen.

Flexibel

Als team van Sportinstituut Tom van der Kolk (Alkmaar) en Health & Lifestyle Milon clubs zijn wij gewend voor elkaar klaar te staan, bij inval vanwege ziekte, vakantie e.d. Ben jij van jezelf uit flexibel?

Avond – Weekend

Heb jij geen problemen ermee om ook in avonden en weekenden te werken?

Zeer gezellig klein sportcentrum

Zie je het helemaal zitten om in ons sportcentrum te komen werken ?

Wij zijn op zoek naar een Milon instructeur met een passie voor sport en gezondheid! Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid. Je werkt met het modernste elektronische fitnessapparatuur, waarbij je sporters begeleidt in en rond om de Milon cirkel. Ook advisering van voeding zit ingebouwd in het totaal concept. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen binnen het bedrijf van Tom van der Kolk.

Als ondersteuning van dit sportcentrum staat er een groot familie sportinstituut met al 25 jaar ervaring achter je. Ook werken we met een goed voedingsprogramma, wat ontzettend belangrijk is voor onze Lifestyle sport gezondheidsformule.

Heerhugowaard

Graag zoeken wij iemand die echt uit Heerhugowaard vandaan komt, die bekend is met de stad in Heerhugowaard, die weet wat er leeft.

Minimale functie eisen

  • woonachtig in Heerhugowaard
  • Fitness achtergrond

Wil jij deel uitmaken van onze mooie sportcentrum, wacht niet langer en reageer snel. Stuur een mail met je CV, ALLEEN MET MOTIVATIE SCHRIJVEN, heeft kans om uitgenodigd te worden. info@tomvanderkolk.nl

Soort dienstverband: Deeltijd

screeningsvragen

U heeft verzocht dat Indeed kandidaten de volgende vraag of vragen voorlegt:
  • Hoeveel jaar ervaring heb je met persoonlijk contact?
  • Woon je in Heerhugowaard?
  • Beschik je over de volgende licentie of certificaat: sportachtergrond?