Volop jeugd buitentrainingen!

Nieuw en volledig jeugdjudo buitenrooster vanaf maandag 1 maart 2021

Vanaf maandag 1 maart starten we met dit nieuwe rooster. Alle judolessen, ook de peuter/kleuterjudo, zullen weer fysiek op de bekende buitenlocaties worden gegeven. Heerlijk om weer met elkaar de mat op te gaan! Zie rooster voor dag, tijdstip (leeftijd) en locatie. Natuurlijk mag je de buitenlocatie of lesdag een keer wisselen als het in de 'eigen' groep niet lukt; kies wel altijd de passende leeftijdscategorie.
N.B.: met het oog op dit uitgebreide judo-aanbod komt een eventuele bevriezing op het lidmaatschap per 1 maart te vervallen (verrekening van de maart-contributie, zal begin april plaatsvinden.)

Hoe lang duurt de buitentraining?

De peuter/kleuter judo buitentraining duurt ca. 30 min., de jeugdjudo buitentraining duurt ca. 45 min.
Let op: max. 5 minuten voor aanvang aanwezig. De indoor faciliteiten (toilet, kleedkamer, kluisjes) zijn niet toegankelijk. Dus thuis nog even naar de wc en goed handen wassen!

Kleding

Zorg ervoor dat je de juiste kleding aan hebt voor de weersomstandigheden. Judopak is handig, maar als het kouder is, zorg dan voor extra laagjes. Trek bijvoorbeeld een joggingspak aan onder het judopak, en zorg voor dikke, warme sokken.

Vriendjes/vriendinnetjes

Om zoveel mogelijk kids weer lekker te laten bewegen/sporten, mag iedereen een vriend of vriendin (nichtje, buurjongen, klasgenoot, etc.) meenemen naar de buitentrainingen. Voor slechts 15 euro krijgt zij/hij een stoer judopak in bruikleen en mag zij/hij 4 lessen meedoen. Aanmelden bij de judoleraar.

We maken er een prachtig judo spektakel van. Veel plezier!