Zomer Fit & Strak op het strand Afvalrace 2017

Raak in 10 weken 10% lichaamsvet kwijt en minimaal 6 kilo*.
Met gezonde voeding en goede begeleiding. Maar ook prijsgarantie*

MAAK WERK VAN JE GOEDE VOORNEMENS
Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Sportinstituut Tom van der Kolk een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.
 
MET NORMALE VOEDING EN SPORTEN
Onze opgeleide sportinstructeurs met een Body Support-diploma helpen je graag om uw doel op de juiste manier te bereiken
 
PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR DESKUNDIGE VOEDINGSCOACHES
Een voedingsprogramma op maat, na elke meting met jouw Body Support-coach krijg je een volledig op maat geschreven menu gemaild. Dit menu komt overigens ook in jouw persoonlijke telefoon ‘app' te staan
Je lust iets niet? Geen probleem! Je ontvangt een vervangende voedingsmiddelenlijst.

BOODSCHAPPEN DOEN
Gemakkelijk met het aanwezige boodschappenlijstje. Met je telefoon ‘app' boodschappen doen of je e-maillijstje uitprinten.

METEN
Elke week meten van vet- gewicht – omvang.

TEAM
Met een team is het leuker dus een besloten Facebook groep voor de deelnemers.

UITREIKING
We sluiten de cursus af met een leuke avond en uitreiking.

MOTIVEREND
Tom van der Kolk: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken.

*PRIJSGARANTIE
Voor de deelnemers die in deze 10 weken, 10% van hun lichaamsvet weten kwijt te raken en minimaal 6 kilo, ontvangen hun cursusgeld retour.
 
GRATIS INSPIRATIEBIJEENKOMST
Meld je aan met het formulier voor 9 april 2017, dan zenden we je alle informatie. Iemand meenemen naar de inspiratiebijeenkomsat? Doen, er zijn geen kosten aan verbonden.